« Een hoop gedaan op vrijdagochtend. | Hoofdmenu | Lekker weertje! Maar wat loopt daar in de tuin???? »

zaterdag, 14 januari 2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Tinie

Echt leuk, mijn oma heeft er zoveel voor mij gemaakt. Ze heeft het me wel geprobeerd te leren maar dat is nooit gelukt. Nu lukt het eindelijk wel. Kan ik andere kinderen er blij mee maken:)

Hannievera

Heel leuk, dit muisje weer eens te zien. Mijn moeder maakte het altijd voor ons, maar ik begreep nooit hoe ze het deed. Dit is echt jeugdsentiment.

HannieHannieAgaath

Hartelijk dank voor de bechrijving van moessie (zoals mij vader hem altijd noemde). Hij heeft dit ontelbare keren voor mij gemaakt en later, toen ik zelf kinderen had, heeft hij mij ook geleerd hoe ik deze moest maken. Helaas was ik het vergeten. Nu ik zelf kleinkinderen heb zal ik moessie, met behulp van deze beschrijving, weer kunnen maken en zullen zij er, hopelijk, ook weer veel plezier aan beleven!!

margreet van vliet

Net als Gerda herbeleef ik ook vroegere tijden waarin mijn vader altijd deze muizen voor mij maakte. Helaas heb ik nooit van hem geleerd hoe het moest en is hij 3 jaar geleden overleden zodat hij het me ook niet meer kan vertellen. Dankzij jouw workshop kan ik het mezelf aanleren.

groetjes Margreet

HannieGerda Lugtenburg

wat leuk moest gelijk denken aan mijn opa die maakten ze ook altijd voor ons dacht pas nog jammer dat niemand mee weet hoe hij gemaakt moet worden kan ik het aan mijn meiden laten zien. Bedankt deze leuke workshop en ga er zeker mee aan de slag. bedankt voor deze mooi herinnering terug te halen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Over Hannie

Volg mij op:

Informatie over de Etsy shop.

Workshops

Blog powered by Typepad
Lid sinds 02/2011

Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!