« Genieten van de Winter. | Hoofdmenu | Rondje Beilerstroom en een erg lieve Miny. »

zondag, 05 februari 2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Angelique Houwer

Hoi Hannie, Van harte Gefeliciteerd met je jubileum! Ik vind zoefie ook best schattig klinken maar niet voor een meisjes haas :) Die verdient een nettere naam haha...
Groeten uit het koude bunschoten
Angelique

Betsy

Van harte gefeliciteerd met je blogjubileum! Op naar het volgende jaar. Blijf vooral ook van die mooie natuurfoto's maken en de belevenissen van Troy en de poes vermelden. En ja, een kijkje in de ontwerpkeuken en een decoratieve inspiratie is ook altijd welkom. Kortom: ik hoop dat je gewoon zo door blijft gaan :)

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

p.s. leuk dat je ook volger bent geworden bij Kookstel!

Tini

Ik had je al gmailed maar ook nog even op deze manier gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan op blogbestaan. Hoop nog veel verhalen te lezen en te genieten van je foto's en ontwerpen
Tini

Cornelia

Hartelijk gefeliciteerd met het eenjarig bloggen. Kom nog niet zo lang kijken op je blog. Ben zelf pas begonnen om met vilt te werken en durf hier nog niet aan te beginnen, ze is wel heel erg schattig.
Veel succes met het komende jaar!

Groetjes Cornelia

margreet van vliet

Ik durf Sophie nog niet aan Hannes en Jannes te laten zien want ik denk dat er dan ruzie ontstaat op de tuinbank. Maar wat een schatje zeg!!
Gefeliciteerd met je éénjarig blogbestaan. ik hoop dat er nog veel blogs mogen volgen met mooie verhalen, foto's en nieuwe patronen.

groetjes Margreet

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Over Hannie

Volg mij op:

Informatie over de Etsy shop.

Workshops

Blog powered by Typepad
Lid sinds 02/2011

Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!