« Zonovergoten Pinksterdagen. | Hoofdmenu | Even gansjes kijken en een blik op wat nieuws. »

dinsdag, 29 mei 2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Fokelina

Hé wat leuk om foto's van het NPK te zien op jouw blog! Mijn 2 jongens van 8 en net 11 zijn ook geweest, zij zitten (nog) bij de welpen en hadden als thema sprookjes door de war. Ze hebben het erg leuk gehad. Helaas kon ik zelf niet even kijken maandag, want ik moest werken.
Erg leuk ook die foto's van de dienblaadjes, heel leuk bedacht zo die cupcakejes. Je nieuwe ontwerp wordt vast heel schattig!
Groetjes, Fokelina

ingrid

Zo en nu een bericht van mij :-) aangezien ik nog niet thuis ben geweest en je blog niet kon bijhouden :( Zo te zien is er weer veel gebeurd prachtige fotos op je blog van bloemen en andere bezigheden!!leuk om te zien!En ook mijn zus en mijn dienbladje waar ik zo blij mee ben gekregen van Marielle bij onze ontmoeting (erg lief) zelfgemaakte dingen zijn altijd leuk!en vooral de muisjes :-)lieve groet ingrid

Karina van der Heiden-Kiele

Wat leuk om hier de cupcakes te zien ... tijdens een dagje workshoppen heb ik 1 van dit dienbladje mogen ontvangen van Marielle nl. de cupcake met het Uiltje de ander voor mijn zus Ingrid aangezien die dol is op muizen !
Marielle nogmaals bedankt ...

En wat leuk voor je zoon om zo bezig te zijn ... die heeft vast genoten en is misschien nu ontzettend moe !
Groetjes, Karina

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Over Hannie

Volg mij op:

Informatie over de Etsy shop.

Workshops

Blog powered by Typepad
Lid sinds 02/2011

Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!