« Poespoes Eisenhower. | Hoofdmenu | Schaapjes in dop en we gaan hem Figaro noemen. »

dinsdag, 26 februari 2013

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Ester

Hallo Hannie,

Inderdaad heel herkenbaar en zelf ook al 2 keer gedaan, waarvan de eerste keer al de volgende dag. Het maakt het missen van de vorige kat niet minder, maar haalt wel de scherpe randjes van het verdriet weg. Hopelijk mag deze nieuwe kat nog vele jaren in goede gezondheid bij jullie blijven. Veel succes met het vinden van zijn naam.

Groetjes,
Ester en pootjes van Harley en Whiskey

Inette

Heeeee Hannie! Nou jullie Mormeltje lijkt sprekend op ons Tijgertje! Ook zwart met een witte vlek op de borst. Hoe toevallig kan het zijn? Als je liever hebt dat Mormeltje de komende tijd even lekker mag wennen, dan moet je deze kant maar op komen morgen. Die GBV zal wel weer helemaal door het dolle heen zijn als we jullie kant op komen. Ik zie wel wat jouw voorkeur heeft. Geniet van deze nieuwe poes! Komt helemaal goed weet ik. Tot morgen, Groetjes, Inette en Jesse

elma

Ik moet er niet aan denken dat ik watje of croky moet missen
goed dat je een kater uit het asiel hebt gehaald niet als vervanging dat snappen we allemaal maar een lief kopje als troost ook voor troy is geweldig
veel liefs elma

Roos

Hoi Hannie wat is dit herkenbaar , vooral als een huisdier zo'n belangrijke rol in je leven heeft vervult. Dat er nu een andere poes het geluk heeft om bij jullie te mogen wonen hoeft idd niet te betekenen dat jullie eisenhouwer vergeten , dat zal nooit kunnen.
Ik hoop dat jullie van deze mooie nieuwe poes / kater even veel liefde en plezier zullen krijgen en hebben als van eisenhouwer.

lieve groetjes
Roos

Corine

Groot gelijk!!! Hij hoeft Poespoes ook niet te vervangen en dat kan hij ook niet ;-) Dit katertje geeft weer een hoop vreugde en afleiding in het gezin. Ik heb het ook heel vaak zo gedaan, als het verdriet zo groot was, dat we afleiding nodig hadden dan haalden we er weer 1 uit het asiel. Hij zal wel snel aan Troy wennen, dat duurt een paar weekjes. Het is ook heel wat, dat je uit het asiel in een gezin geplaatst wordt met een hond!! ;-) Geniet maar van dit lekkere katertje, hij heeft een geweldig huisje gevonden.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Over Hannie

Volg mij op:

Informatie over de Etsy shop.

Workshops

Blog powered by Typepad
Lid sinds 02/2011

Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!