« Give away! Drie exemplaren het tijdschrift Mjam Taart. | Hoofdmenu | Koning en Koningin in Beilen. »

maandag, 27 mei 2013

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Stella Beumer

Hoi Hannie!

Wat een goede camera moet jij hebben dat je van zover zo scherp nog kunt fotograferen! Schattig hè, jonge zwanen. 'Mooi spul' zeiden ze vroeger in de streek waar ik geboren ben. Hier bij ons aan de Tarn zijn ook 2 zwanenpaartjes die 'gevolgd' worden door veel mensen uit de buurt. Een kennis van ons kan zelfs een paar zwanen aanhalen, ze komen voor brood en een bescheiden knuffel naar hem toe, ik heb het zelf gezien. Prachtig!
En wat een scheet die Buck, een wat een doerak die Figaro! :) Dat ken ik, dat eeuwige dààr willen zitten/liggen waar vrouwtje net bezig is... :)
Jammer dat er verder geen reakties op Urko gekomen zijn. Donderdag ga ik in het asiel kijken hoe het met hem gaat... mijn ouders willen daar vrijwilligerswerk gaan doen, we gaan dus even 'sfeer snuiven' maar oh jee, ik hoop dat het niet te moeilijk gaat worden hem daar te zien zitten. Volgens de verzorgsters in het asiel gaat het niet slecht met hem en speelt hij veel met de andere honden. Dàt is in ieder geval een voordeel t.o.v. zijn oude leven, toen zat hij moederziel alleen. Het is een lief, leuk beesie maar ja, er zitten ook zoveel andere leuke lieverds. We blijven zoeken en duimen!
Ben benieuwd naar je nieuwste ontwerp. Vanmorgen ben ik bezig al mijn viltspullen uit te sorteren en op te ruimen en kwam het pakket van Bingt en Berger tegen, nog steeds geen tijd gehad maar oh, wat jeuken mijn handen! Zo'n leuk ontwerp, dat schréééwt om aandacht! :)
Ik hoop dat jullie beter weer hebben dan wij hier, het is echt ver-schrik-ke-lijk, we hebben de houtkachel nog aan!! Normaal lopen we hier al hartstikke gebruind in mini-rok! Ik ga een ark bouwen (komt dat effe goed uit dat ik zo van dieren houdt ;) ).
Groetjes uit Frankrijk!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Over Hannie

Volg mij op:

Informatie over de Etsy shop.

Workshops

Blog powered by Typepad
Lid sinds 02/2011

Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!