« Lekker buiten bezig. | Hoofdmenu | Lentebodes en James in zwemkostuum. »

woensdag, 18 maart 2015

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

esther vd meyden

En hier dus ook maar een berichtje achterlaten dan omdat ik dus even niet weet onder welk berichtje het moest...ik doe graag mee!!
Groetjes Esther

connie

Prachtige nieuwe pakketjes worden het weer. Voor mij is het heerlijke ontspanning om met de popjes bezig te zijn. Deze hobby heeft me door moeilijke tijden heen gesleept in tijden dat onze dochter erg ziek is. Als ik mijn popjes hobby niet zou hebben dan zal ik meer bezoekjes aan de dokter af moeten leggen denk ik. Graag wil ik een gokje wagen voor het tijdschrift. Heerlijk om zo'n blad lekker door te bladeren en zo inspiratie op te doen. Van het een komt het ander vaak. Succes met de accessoires voor bij je haasjes.
groetjes van connie v.

Birgitte

Ik zie James al helemaal voor me in zijn gestreepte (blauw met wit natuurlijk) badpak voor mannen uit het begin van de vorige eeuw. Want ook hij mag natuurlijk niet te veel vel laten zien.
En op het blad wil ik graag een kansje wagen. Waar ik door geïnspireerd word is moeilijk te zeggen. Het zijn meestal kleine dingetjes die samen weer iets nieuws opleveren. Een soort, beetje van mezelf en een beetje van maggi. Net als dat ik bij de familie March meteen de hele scene voor me zie. Heerlijk verder fantaseren bij een beeld en dan op nieuwe dingen komen.
Ik merk trouwens ook dat zaken die mooi gefotografeerd in beeld gebracht worden, me ook erg inspireren en zeker raken. Die beelden blijven hangen. Blijkbaar ben ik een beelddenker.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Over Hannie

Volg mij op:

Informatie over de Etsy shop.

Workshops

Blog powered by Typepad
Lid sinds 02/2011

Proefabonnement op HobbyHandig: creatief voor elk wat wils!